تو فکر یک ترانه‌ام، از آرزوهای محال
  • وب‌سال، طرحی برای تمام سالها

    ۴
    scissors
    شنبه ۵ اسفند ۱۳۸۵foadsaوب‌سال

    سال‌های ابری عزیز پیشنهاد داد که برای طرح نام‌گذاری یک نام درخور انتخاب کنیم تا هم وبلاگی بودن طرح را تداعی کند و هم کوتاه و رسا باشد.
    بعد از کلی تفکر من کلمه‌ی وب‌سال را اختراع کردم امیدوارم که قبلآ اختراع نشده باشد. حالا این وب‌سال به چه معنی‌ست:
    وب‌سال(Websal): نام یک سال خورشیدی که توسط اعضای وبلاگستان فارسی‌زبان برگزیده شده است. این نام برگرفته از وب قسمت اول کلمه‌ی وبلاگ و همین‌طور سال می‌باشد.
    بر اساس همین نام لوگویی را هم طراحی کردم و اگر این نام از سوی کسی مخالفت نشود دومینش را همین روزها استاد کنیم. و طرح را مستقل از هر گروه و نهاد و وبلاگی به آنجا منتقل کنیم. در ضمن هرگونه ارتباط با شرکت‌هایی نظیر آبسال را رد می‌کنم!

    پی‌نوشت: منم مثل سید یوسف منیری معتقدم گزینه‌ی مخالفت با جنگ جای کار بیشتری داره در همه زمینه‌ای، اما تا نظر جمع چی باشه؟ همه دوست دارند راهی برای مبارزه با سانسور چشم‌بسته پیدا بشه.
    پی‌نوشت۲: اگه کسی اسم بهتر یا لوگوی بهتری داره، هستمش!

۴ نظر برای “وب‌سال، طرحی برای تمام سالها”

  1. اسم خوبه .بچه ها دوست داشتن سوالات دیگه ای هم قرار بگیره و بعد از جمع بندی سوالات رو به نظرسنجی بذارن.البته وقت اگر تا آخره امساله که زمانی نمونده در غیر اینصورت جای کار داره

    پاسخ به این نظر

  2. تو تو این وبلاگستان یک کارایی می‌کنی کارستون
    آدم وا می‌مونه

    پاسخ به این نظر

  3. من به این فعال بودن شما همیشه غبطه خوردم خداییش!

    پاسخ به این نظر

  4. سلام … می‌خوام دات کام بشم فعلا مجبورم تا ببینم چی میشه ولی مرسی که با این همه مشکل اومدی پیشم

    پاسخ به این نظر

نظر بدهید